Εταιρεία

Εταιρικό Προφίλ

...
...

ΠΑΡΗΣ ΚΟΣΚΕΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Η εταιρεία Π. Κοσκερίδης ιδρύθηκε το 1985 και είχε ως βασική δραστηριότητα τη συντήρηση φορτηγών αυτοκινήτων - αμαξωμάτων και την εμπορία ανταλλακτικών. Το 1995 δραστηριοποιήθηκε και στο χώρο των κατασκευών αμαξωμάτων, ενώ παράλληλα δημιούργησε πολλές, επιτυχημένες και μακροχρόνιες συνεργασίες με επώνυμους οίκους του εξωτερικού. Συνεργασίες που διευρύνονται συνεχώς και καλύπτουν ολοένα και περισσότερους κλάδους αμαξωμάτων (επίσημος αντιπρόσωπος: Service Partner της Schmitz-Cargobull, Υδραυλικές πόρτες Palfinger, Συστήματα κινητών συνεργείων Storevan, Γερανοί Atlas, Schwartzmuller).

Σήμερα η εταιρεία έχει την έδρα της σε νέες, υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ 3.000m2 στεγασμένου χώρου και συνολικής έκτασης 12.000m2. Η ευελιξία της, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της και η προσήλωση της στην ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια, της δίνει τη δυνατότητα να χαράζει συνεχώς νέους δρόμους στην κατασκευή αμαξωμάτων. Το γραφείο μελετών της σε συνεργασία με τους μηχανολόγους - μηχανικούς της εταιρείας εξετάζουν και αναλύουν κάθε ανάγκη ώστε να προτείνουν τις πιο αποτελεσματικές και ποιοτικές λύσεις. Αναλυτικότερα, η εταιρεία Π. Κοσκερίδης κατασκευάζει αμαξώματα όλων των τύπων, όπως ψυκτικούς θαλάμους και μονώσεις αυτοκίνητων van, κιβωτάμαξες αλουμινίου και ισοθερμικές, ανοιχτά, με συστήματα κουρτίνας, ανατρεπόμενα, , αμαξώματα μεταφοράς ποτών κ.λ.π. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στις ειδικές κατασκευές αμαξωμάτων όπως οπτικοακουστικά στούντιο τηλεόρασης, κινητές αίθουσες αιμοδοσίας, κινητές αίθουσες διδασκαλίας, κινητά μαγειρεία, κινητές βιβλιοθήκες, οχήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες, καντίνες, κινητά καταστήματα λαϊκών αγορών κ.α.

Η εταιρεία ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση ακόμη και της πιο σύνθετης κατασκευής γι’ αυτό και προμηθεύεται και τοποθετεί υδραυλικές ράμπες, υδραυλικούς γερανούς, καλαθοφόρα ανυψωτικά, υδραυλικά συστήματα μετακομίσεων, συστήματα εξυπηρέτησης ατόμων με ειδικές ανάγκες κ.λ.π.

Η προσήλωση της στην ποιότητα αποδεικνύεται και με την πιστοποίηση με τα νέα Διεθνές πρότυπα κατά EΛΟΤ ΕN ISO 9001:2015, καθώς και κατά EΛΟΤ ΕN ISO 14001:2015, από την ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. – MIRTEC A.E., μέλος του διεθνούς οργανισμού IQNET, πρότυπα στα οποία και βασίζονται όλες μας οι κατασκευές και παρέχονται όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας.

Στόχος της εταιρείας Π. Κοσκερίδης είναι, μετά από τη λεπτομερή ανάλυση των αναγκών του πελάτη, η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία και η απόλυτη ικανοποίησή του. Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία λειτουργεί και σαν σύμβουλος για τις μεταφορικές ανάγκες των πελατών προτείνοντας λειτουργικές λύσεις.